دبیر کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری سند توسعه بشرویه:
122 اثر تاریخی در بشرویه شناسایی شده است
خبرگزاری فارس: دبیر کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری سند توسعه بشرویه گفت: با مطالعات انجام شده 122 اثر فرهنگی و تاریخی مربوط به دورههای مختلف تاریخی کشور از زمان ساسانیان تاکنون در بشرویه شناسایی شده که 40 اثر تاکنون به ثبت ملی رسیده است. ...
به گزارش خبرگزاری فارس از بشرویه، رضا عدالتی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر آنچه که در سند توسعه شهرستان بیشتر مطرح است، ترمیم و بهسازی محلههای قدیمی بشرویه مانند محله میان ده، ملاسعدی و بافت سنتی و تاریخی بشرویه است که برای حفظ بافت خاص و قدیمی آن پیشنهاد ایجاد یک کانال مشترک زمینی و بتونی در کل محدوده برای انتقال شبکههای آب، گاز، برق و مخابرات است.
وی ادامه داد: در بخش صنایع دستی نیز تاکنون 35 صنعت دستی در بشرویه شناسایی شده است که برخی از آنها در حال حاضر فعال و برخی از آنها رو به فراموشی هستند.
دبیر کار گروه میراث فرهنگی و گردشگری سند توسعه بشرویه با بیان اینکه در گذشتهای نه چندان دور 200 کارگاه برکبافی در شهرستان وجود داشته است که این تعداد در حال حاضر به یک کارگاه تنزل پیدا کرده است، گفت: برای توسعه و بازیابی هویت صنعتی دستی در شهرستان در سند توسعه طرح احداث بازارچه صنایع دستی به ویژه در ایام تعطیلات نوروز و تابستان و بحث بیمه و تضمین خرید صنایع دستی ارائه شده است.
عدالتی با اشاره به چشماندازهای طبیعی این شهرستان در انواع و اقالیم متفاوت، این وضعیت اقلیمی را فرصت و بستر مناسبی برای گردشگری از نوع کویر نوردی، طبیعتپیمایی، کوهنوردی و آشنایی با جلوههای فرهنگ و تمدن ایران زمین از دورههای تاریخی ساسانی تا عصر حاضر دانست و اظهار داشت: جلوههای شگفتانگیزی از فرهنگ و تمدن ایران زمین همانند پلهای ترناو و قلعه دختر و مساجدی با معماری دورههای کهن از مناظر دیدنی شهرستان بشرویه است. ./خبرگزاری فارس
لینک ثابتنظرات شما ()